Dr. Lőkös Ibolya fogászati rendelő
Csíkszereda, Szív utca 2/B/4
 
HU . RO
 

Üdvözöljük!

Nevem Lőkös Ibolya és bemutatom önöknek a modern fogászat néhány alapelvét. 

Fogorvosi munkám során elsőrendű számomra a megbízható, pontos, fájdalommentes munkavégzés.

Igyekszem közvetlen, oldott hangulatot kialakítani a pácienseimmel, így meghitt környezetben adhatom szakmai tudásom ...

Tovább

Esztétikai fogászat

Napjaink divatja a fogékszer viselése

Értékes kövek megbízható rögzítése érdekében a fogfelszíneket ki kell fúrni ezért ezek viseléséről feltétlenül lebeszélnénk Önt. Ezzel szemben a technika új vívmányaként a fogfelszínre - fúrás nélkül - kristályüvegből (cirkónium) készült lapos kövek ragaszthatóak melyek – megunásuk után - könnyedén, kíméletesen eltávolíthatók.

Tovább

 
 


A kritikus év a tejfogászatban a negyedik életév, ezért célszerű a gyereket már ebben az időszakban fogorvoshoz vinni, még akkor is, ha a szülő otthon nem lát elváltozásokat a fogakon. Ennek a látogatásnak több előnyét is élvezhetjük a későbbiekben, a gyerek hozzászokik a fogászati környezethez, nem egy fájdalmas, át nem aludt éjszaka után találkozik életében először fogorvossal.

Amennyiben a szuvasság elég mély, szükség lehet a tejfog gyökérkezelésére is. Általában a tej első őrlőknél fordul elő. A tejfogak megszuvasodása mögött a nem megfelelő szájápolás és táplálkozás áll.
A kisgyerekek cumisüvegből való táplálása 3 éves kor fölött főként édes teával vagy akár tejjel, vagy akár az 1 év fölötti gyerek anyatejjel, mellből való szoptatása is szuvasodáshoz vezet. Sok szülő úgy gondolja, hogy a tejfogakat nem kell kezelni, hiszen úgyis kicserélődnek.
Tisztelt szülők: EZ NEM IGAZ.

Dr. Lőkös Ibolya fogászati rendelő - Csíkszereda
Rólunk  |  Kezelések  |  Árlista  |  Cookie szabályok  |  Adatvédelem  |  Kapcsolat