Dr. Lőkös Ibolya fogászati rendelő
Csíkszereda, Szív utca 2/B/4
 
HU . RO
 
 
Kezelések » Konzerváló fogászat
 

Célja kijavítani a fogszuvasodás által okozott különböző mértékű károkatCélja, hogy az összes tejfogat őrizzuk meg a fogváltás időszakáig. A kritikus év a tejfogászatban a negyedik életév ezért célszerű a gyereket már ebben az időszakban fogorvoshoz vinni, még akkor is, ha a szülő otthon nem lát elváltozásokat a fogakon.

Ennek a látogatásnak több előnyét is élvezhetjük a későbbiekben, a gyerek hozzászokik a fogászati környezethez, nem egy fájdalmas, át nem aludt éjszaka után találkozik életében először fogorvossal.

 

Amennyiben a szuvasság elég mély, szükség lehet erre a lépésre is. Általában a tej első őrlőknél fordul elő. A tejfogak megszuvasodása mögött a nem megfelelő szájápolás és táplálkozás áll.

A kisgyerekek cumisüvegből való táplálása 3 éves kor fölött főként édes teával vagy akár tejjel, vagy akár az 1 év fölötti gyerek anyatejjel, mellből való szoptatása is szuvasodáshoz vezet. Sok szülő úgy gondolja, hogy a tejfogakat nem kell kezelni, hiszen úgyis kicserélődnek.
Tisztelt szülők: EZ NEM IGAZ.

 

Az esztétikai fogászat az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ezt a fejlődést az újjonnan megjelent anyagok és a fogászati technológiák tettek lehetővé.
A rendelőmben is ezekkel a módszerekkel és anyagokkal tömjük be a szuvas fogakat.


  
 

Egy vagy több gyökerű fogak kezelése és gyökértömése.

 
Vissza
 
Dr. Lőkös Ibolya fogászati rendelő - Csíkszereda
Rólunk  |  Kezelések  |  Árlista  |  Cookie szabályok  |  Adatvédelem  |  Kapcsolat