Dr. Lőkös Ibolya fogászati rendelő
Csíkszereda, Szív utca 2/B/4
 
HU . RO
 
 
Kezelések » Esztétikai fogászat
 


Napjaink divatja a fogékszer viselése.

Értékes kövek megbízható rögzítése érdekében a fogfelszíneket ki kell fúrni, ezért ezek viseléséről feltétlenül lebeszélnénk Önt. Ezzel szemben a technika új vívmányaként a fogfelszínre - fúrás nélkül - kristályüvegből (cirkónium) készült lapos kövek ragaszthatóak melyek – megunásuk után - könnyedén, kíméletesen eltávolíthatók.

Összességében el kell mondanunk, hogy ma már bárki számára elérhető a hollywoodi színészek ragyogó fogsora, ha elég kitartása (és persze pénze) van. A titok az esztétikus tömések és fogpótlások mellett a megfelelő szájápolásban, a fogszabályozás alkalmazásában van.

 

A fogfehérítés ma már a modern fogászat rutinfeladatai közé tartozik. A fogfehérítésnek két alapvető formája ismert, otthoni és rendelői.
Mindkét fehérítési mód után fogérzékenység léphet fel, amit fluoros pasztákkal enyhíthetünk. Az eredmény tartossága az étkezési (tea, kávé, vörösbor, kóla) és a szájhigiéniai szokásoktól fűgg.

Otthoni fogfehérítés: ez a típusú fogfehérítés is a rendelőben kezdődik. A fogak alapos fogkőeltávolítása és polirozása után lenyomatozásra kerülnek, így a fogtechnikus a gipszmintára síneket készít. Ezekbe a sínekbe az általam ajánlott fogfehérítő anyagok 10-15%-osak és teljesen biztonságosak.
A fehérítő anyagot a sínekbe a rendelőben megeggyezett módon betölti és 10-12 éjszakán keresztül hordja a síneket. Ezzel a módszerrel a kezelés után 2-3 árnyalattal lesznek világosabbak a fogak.

   


Rendelői fogfehérítés: előnye az otthon végezhető fehérítéssel szemben, hogy a fogak színe 7-8 árnyalatot javul rövid idő alatt, viszont a fogérzékenység mértéke is várhatóan jóval nagyobb lesz. A száj előkészítését kővetően az ínyre védő anyagokat hordunk fel, a fogakra magas koncentrációjú anyagokat plazma, britesmile, zoom lámpákkal megvílágítjuk.
Az eredmény gyors és látványos.

 
Vissza
 
Dr. Lőkös Ibolya fogászati rendelő - Csíkszereda
Rólunk  |  Kezelések  |  Árlista  |  Cookie szabályok  |  Adatvédelem  |  Kapcsolat