Cabinet stomatologic Dr. Lőkös Ibolya
Miercurea Ciuc, Str. Inimii Nr. 2/B/4
 
HU . RO
 
 
Tratamente » Stomatologia estetică
 


Pentru a fixa pe dinți pietre foarte prețioase ar fi nevoie de prepararea unei microcavități, de aceea noi contraindicăm această metodă.
Există însă posibilitatea de a lipi prin tehnică adezivă pe suprafața dinților a unor cristale Swarowski.
Aceste bijuterii după purtare prelungită sau dacă pacientul s-a plictisit de ele se pot îndepărta cu blândețe fără a afecta smalțul dentar.

 

În stomatologia modernă albirea dinților este un tratament de rutină. Se poate realiza prin doua tehnici. Albirea dinților acasă și la cabinet.
Ambele moduri au ca inconvenient apariția sensibilității dentare care poate fi de diferite graduri, este trecătoare și o putem ajusta cu aplicări de paste fluorurate. Menținerea rezultatelor este în funcție de obiceiurile alimentare(cafea, ceai, vin roșu, cola) și obiceiurile igieniei bucale a pacientului.

Albirea acasă: presupune 2 vizite la cabinet. La prima sedință după curățirea dinților se amprentează și tehnicianul confecționează o gutieră. În a doua sedință pacientul va fi instruit cum să aplice pastele 10-15% în gutieră și în gură. Gutierele trebuiesc purtate 10-12 nopți. Dinții se vor albii 2-3 nuante.

   


Albirea la cabinet
: are ca avantaj albirea cu 7-8 nuanțe a dinților imediat după terminarea tratamentului.
După curățirea dinților și aplicarea unei bariere gingivale materialul de albire se aplică pe dinți, se iluminează cu lămpi zoom, britesmile, plazma. Efectul este imediat.

 
Înapoi
 
Cabinet stomatologic Dr. Lőkös Ibolya - Miercurea Ciuc